Voor wie

In mijn praktijk begeleid ik kinderen tussen de 6 en 20 jaar die even vastlopen in hun dagelijks leven.
Dit kan bijvoorbeeld komen doordat er iets heftigs is gebeurd of omdat je niet begrepen wordt door de ander.
De coaching is oplossingsgericht. En vaak zien we snel resultaat.
Samen gaan we opzoek naar handvatten die uw kind kunnen helpen in het ervaren van meer zelfvertrouwen, zodat uw kind steviger in zijn schoenen komt te staan. De coaching is laagdrempelig en kortdurend van aard. Een verwijzing is dan ook niet nodig.

Heb je moeite met je concentratie en is stilzitten niet gemakkelijk voor je, dan is het fijn als je wat tips krijgt waardoor je iets meer rust kunt krijgen in je dagelijks leven.

Vind je het moeilijk om je emoties te beheersen en neem je alle prikkels in je omgeving in je op, dan kan het wel eens erg druk worden in je hoofd. Door te leren omgaan met emoties en ze op een goede manier te ervaren zal je meer rust krijgen.
Ben je snel(ler) in het oppikken van dingen maar merk je dat andere kinderen en leerkrachten je niet goed begrijpen. Je haalt goede punten op school of toch weer niet. Je vindt het niet fijn om iets fout te doen, maar wil niet opvallen in de klas. Samen gaan we opzoek naar een manier die voor jou fijn is bij het omgaan met je intelligentie.
Heb je moeite met het doen van je spreekbeurt.  Ben je bang dat je je toets niet goed maakt. Of vind je een sportwedstrijd spannend. Geen paniek. Heel veel kinderen hebben hier last van. Door het aanleren van kleine dingen kan de faalangst vaak onder controle gebracht worden.
Een planning maken is voor veel kinderen een moeilijke taak. Met een paar simpele tips zul je zien dat jij dit ook kunt. En kunnen je schoolresultaten verbeteren.
Gaat het op school niet lekker. Haal je onvoldoendes terwijl je toch goed gestudeerd hebt?       Kom dan Leren Leren.